Els teus esdeveniments

Des de 1999

A Botiga Laura portem treballant des del 1999 i som experts en comunions, batejos i cerimònies. Hem seleccionat les millors marques per a tu. Per a ajudar-te a trobar exactament el que necessites, tenim l’opció de personalitzar els models amb els complements que desitgis. A més, per als més petits de la família, els nadons, oferim una àmplia varietat de conjunts fabricats amb cotons de primera qualitat.

comunions & batejos & Cerimònia

QUI SOM?

Som l'Arantxa i la Laura

Som l’Arantxa i la Laura, portem més de 25 anys al cor de Reus, creant i gaudint del nostre somni: la nostra botiga de roba infantil i cerimònia Laura. Aquí, cada dia especial es converteix en ÚNIC. Des de roba per a nadons fins a col·leccions de festa i comunió, us oferim una assistència personalitzada per vestir als més petits i no tan petits amb elegància i comoditat. 

Les millors marques

Les millors marques i una gran varietat de models us esperen, adaptant-nos als gustos i formes de cada infant. La nostra passió es reflecteix en cada peça seleccionada, pensada per fer que cada moment sigui inoblidable. Visiteu-nos a Reus i descobriu la màgia de vestir als vostres nens i nenes amb nosaltres